neděle 8. srpna 2010

KINEZIOLOGIE

16. 9. 2010 u nás opět bude paní TRAFINOVÁ a její kineziologie.
Objednávky a informace na tel.774 119 858

KINEZIOLOGIE - „ONE BRAIN"

ODBLOKOVÁNÍ EMOČNÍCH STRESŮ
Kineziologie nabízí pomoc při problémech se psaním, čtením, při hyperaktivitě, trémě, úzkosti, strachu, nerozhodnosti, netrpělivosti, nedostatku sebedůvěry, žárlivosti a při mnoha dalších obtížích.
Výborně pomáhá při bolestech hlavy, páteře, migrénách a dalších chronických obtížích např. alergiích, kožních edémech, lupence atd.
Vynikající výsledky máme také při potížích s otěhotněním.
Pomocí této metody je možné řešit jakýkoliv psychický nebo fyzický problém, který vznikl v důsledku silného negativního emocionálního zážitku.
Negativní myšlenka blokuje energii v těle. Naše myšlenky jsou vysílány z mozku, který řídí celé naše tělo. Všechny naše problémy, které máme na těle, jsou odrazem našeho myšlení. Za každým fyzickým příznakem je skryta potlačená emoce, či model chování, kterým ničíme sami sebe.
Porozumíme - li správně signálům, které nám naše tělo dává o našem způsobu myšlení a změníme - li ho, energie v našem těle se vyrovná.

Pár příkladů:
Problémy s krkem(anginy, hlasivky) = tělo signalizuje problém s komunikací „ Co jsem chtěl říci a neřekl?"
Problémy rukou = „Dělají mé ruce ty správné věci?"
Problémy s trávením = „Co nemohu strávit ve svém životě?"
Pomocí metody ONE BRAIN dostanete odpověď, jakým modelem myšlení si způsobujete daný problém.
Testováním svalového napětí najdeme věk, kdy jste přijali tento destruktivní způsob myšlení do svého života. Odblokujeme-li jeho příčinu, zbavíte se svých problémů.
ONE BRAIN = TŘI V JEDNOM - pomáhá vyrovnat tři hladiny našeho vnímání - vědomou, podvědomou a tělesnou. Pokud všechny tyto úrovně spolupracují, jsme v dobré psychické a fyzické kondici. Ovšem pokud se stane, že některá z těchto úrovní „stávkuje", projeví se tato stávka jako psychický nebo fyzický problém.

cena za odblok (cca 2hod)...................................1000Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat