pondělí 2. srpna 2010

ANGLIČTINA PRO NEJMENŠÍ

V programu Hrátky s kamarády bude od září každé pondělí "angličtina pro nejmenší". Je možné otevřít tento kroužek i v odpoledních hodinách. Pokud máte zájem, napište, který den a v kolik hodin by Vám tento kroužek vyhovoval. Pokud bude alespoň 6 dětí, tak od září otevřeme.....

Angličtinka pro nejmenší je kroužek určený dětem od tří do šesti let (případně i mladší školní děti). Hlavním cílem kroužku je seznámit děti s angličtinou zábavnou formou. Děti si osvojí aktivní i pasivní slovní zásobu a poznají melodii řeči. To vše poskytne dítěti dobrý základ, když v angličtině dále pokračuje na základní škole (chuť k učení, odposlouchaný přízvuk, slovní zásoba).
Angličtinku vyučujeme pomocí výukového systému COOKIE AND FRIENDS (Oxford University Presss, schválen doložkou MŠMT), který je založen na poslechu a mluvení. Děti s jazykem seznamujeme pomocí řady střídajících se aktivit, například pomocí písniček, říkanek, hraní příběhů, kreslení, vybarvování, vytváření a s pomocí nenáročných pohybových aktivit.
V kroužku se schází maximálně 10 dětí, které mají možnost se v tomto počtu prostřídat v komunikaci jako jednotlivci i spolupracovat ve dvojicích či jako skupinka (1 hodina/lekce trvá 60 minut). V průběhu roku se děti naučí 60 - 70 anglických slovíček aktivně používat (číslovky, barvy, hračky, části těla, oblečení, zvířata, jídlo) a porozumí významu a naučí se reagovat na 40 - 50 frází.
Co budete Vaše dítě potřebovat: učebnici (nabízíme její zajištění), desky na pracovní listy a slovníček na slovní zásobu a pochvaly.
Vaše případné dotazy rádi zodpovíme při kontaktní schůzce.
(Výuku zajišťuje FF centrum Zdice, české lektorky)

Žádné komentáře:

Okomentovat