neděle 4. září 2011

MASÁŽE - NOVINKY

Reflexní masáž nohou má základy v Tradiční čínské medicíně. Vychází z předpokladu, že reflexní zóny na noze představují mapu celého těla. Pomocí masírování a tlaku na reflexní zóny se uvolňuje průtok energie v orgánech. Ten je v důsledku stresu a nesprávného životního stylu blokován, čímž dochází k vyčerpání organizmu a únavě. Reflexní masáž umožňuje účinnou celotělovou relaxaci a zajišťuje volný průtok životní energie.

Reflexní masáž chodidel je nesmírně účinná forma terapeutické masáže. Má celkové regenerační, uvolňující a posilující účinky na organizmus. V rámci prevence předchází bolestem hlavy, zánětům dutin, migrénám, odstraňuje napětí a napomáhá lepšímu snášení stresu. Tato účinná technika přispívá k obnovení tělesné a duševní rovnováhy a aktivuje přirozené léčebné schopnosti organismu.

Trvání masáže: 45 - 60 min.

Cena: 350 Kč



Indická antistresová masáž hlavy se praktikuje v Indii jako součást ayurvédského učení. Ženy v Indii ji praktikují za účelem zlepšení kvality a růstu vlasů. Kromě toho má výrazné uvolňující a relaxační účinky. Pomáhá předcházet bolestem hlavy, uvolňuje krční páteř a zmírňuje napětí celého těla. Masáž je specifická tím, že probíhá nasucho a zahrnuje uvolnění nejen hlavy, ale i vrchní části zad a obličeje.

Trvání masáže: 40 min.

Cena: 200 Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat