úterý 13. července 2010

Středeční prázdninový program

Ve středu 14. 7. proběhne ráno od 10hod Studio Paleta
Co nabízíme:
lekce, během kterých se děti v doprovodu dospělých naučí pomocí různých výtvarných technik a prostředků zkoumat a objevovat okolní svět, prožijí při tvorbě nové smyslové zážitky, mohou se vyřádit s materiály tak, jak bychom jim to doma nedovolili
Pro koho:
lekce jsou určeny pro předškolní děti ve věku od cca 2 let v doprovodu dospělé osoby (tatínkové či prarodiče jsou vítáni)
Cíl lekce:
Zajímavou a podnětnou formou hry se děti během lekce seznámí s různými materiály, vyzkouší si vytvářet něco společně s rodiči, zdokonalí si jemnou motoriku. Zažijí si práci v kolektivu, kontakt s novými lidmi, ale i pocity radosti, že mnohé dokážou, a někdy naopak zklamání, že se nedaří tak, jak si přály. Získají tak nové zkušenosti na cestě za poznáním díky zábavnému výtvarnému procesu, při kterém se budou cítit uvolněně. Představu, že proces tvorby je mnohem důležitější než její výsledek, je proto dobré v nich podporovat.
Nezapomeňte se podívat na www.studiopaleta.cz a zarezervovat si místo ! Těší se na Vás Lída Nováková

Odpoledne ve středu nás čeká cvičení pro dospěláky a to od 16.15hod PILATES a od 17.30hod JÓGA
PILATES
Pilatova filozofie tělesné zdatnosti má co nabídnout každému, bez ohledu na věk a tělesné schopnosti, a zvláště těm, kteří by chtěli být silní bez mohutných svalů.
- výrazně zvýší ohebnost a flexibilitu svalů
- zesílí a vytvaruje svaly, především svaly břicha, zad, paží, stehen,bez
mohutného nárůstu svalové hmoty
- každý pohyb vychází ze středu těla, vědomě používáte hluboké svaly
pánevního dna, břicha a zad
- uvolní, zesílí a zlepší funkčnost kloubů, zejména kyčelních, ramenních a
kolenních
- zlepší držení těla a odbourá bolesti zad s tím spojené
- naučí lépe využívat dýchání, zvýší kapacitu plic
- působí na prevenci inkontinence
- vhodná pohybová aktivita při osteoporóze
- odbourává stres
- poskytuje prostor pro uvědomění si vlastního těla a těla v pohybu

JÓGA
Jóga je starověké cvičení, které pomáhá utvářet harmonii těla, mysli i duše. lidé cvičí jógu po tisíce let, aby pocítili klid a harmonii v sobě samých. Během cvičení jógy si více uvědomujeme naše dýchání a spolupráci našeho těla s naší myslí. Jóga také pomáhá být zdravější a šťastnější a to díky vitální životní energii, která proudí celým naším tělem.
Atmavikasa znamená sebepoznání. Je to systém, který vychází z nejstaršího učení Patanjaliho, aplikuje jógu s větším důrazem na přesnost, delší výdrž, je v přesně daných sériích. Podporuje koncentraci, tonizuje svaly a výrazně prohlubuje uvědomění si celého těla. Pomáhá lépe se soustředit a utváří sebevědomí.
Na cvičení s Vámi se těší Petra Chocholová www.chocho.cz

Takže žádné výmluvy a šupky do Pohody....

O prázdninách máme upravenou otevírací dobu, takže je důležité sledovat tento BLOG, kde se dozvíte kdy je otevřeno a kdy zavřeno nebo je dobré zavolat na tel 774119858.
Děkujeme za pochopení!

Pa pa Lucka

Žádné komentáře:

Okomentovat