pondělí 2. ledna 2012

KURZ BABY MASÁŽÍ

úterý 17.LEDNA v 9.30hod

Cena: 280Kč/1,5h - nutná rezervace!





        Dotek je hřejivé láskyplné přijetí ve světě, který se na začátku zdá příliš velký a hrozivý. Dotek je první společný jazyk mezi dítětem a rodiči (či jinou osobou, která o dítěpečuje).

        Baby masáž je jemná doteková technika, pomocí které můžete výrazně ovlivnit zdraví dětí. Můžete tak harmonizovat vývoj zdravého dítěte, ale současně můžete ovlivnit fyziologické zdraví a zároveň odstranit nerovnováhy a choroby oslabených dětí. Ideální je naučit se tuto masáž již v těhotenství a praktikovat ji od prvních hodinživota miminka. Nicméně začít můžete u jakkoli starého dítěte, které o Vaše doteky stojí. Pomáhá i v době dospívání.

Darujte svému dítěti dárek, který předčí všechny ostatní. Naučte se baby masáža užívejte si s ním radost a potěšení, které baby masáž přináší jak dítěti, tak Vám. Navštivte kurz baby masáže. Kurz této jemné techniky jsem absolvovala na Vyšší odborné zdravotnické škole a poté praktikovala na svých třech dětech a učila maminky ve svém okolí. Nyní pro zájem nabízím své znalosti i Vám.

Kurz je určen především rodičům či budoucím rodičům, kteří by se rádi naučili, jak správně masírovat svá miminka. Ovšem stejně tak mohou přijít prarodiče, tety, strýcové, pěstouni a další zájemci z řad laiků, kteří by se tuto techniku rádi naučili. (Kurz není určen pro maséry a fyzioterapeuty.)

Na kurzu se seznámíte se základními informacemi o dětském tělíčku, indikacích i kontraindikacích baby masáže, krok za krokem se naučíte samotné masáži, použití olejů i esencí... V průběhu kurzu se budete moci ptát na cokoli, co Vás bude zajímat. Z kurzu si krom znalostí a dovedností odnesete také skripta, ve kterých budou základní informace a nákresy hmatů, abyste doma netápali.

Žádné komentáře:

Okomentovat